Våre folk

Fabulous Media består av en erfaren og kreativ gjeng
med både faste ansatte og freelancere.

INGE STRAND
inge@fabulousmedia.no

Daglig leder

Startet Fabulous media i 2013, etter mange år i TV og AV-bransjen. Har roller som flerkamerafotograf, produsent og tekniker i tillegg til å ta seg av den daglige driften


JACOB MATHESON
jacob@fabulousmedia.no

Produsent / Teknisk leder

Rutinert innen teknikk og produksjon for tv. Produsert trav og fotball over flere år. 15 års erfaring med webcast. Ansvarlig for all tv-produksjon under Nordiske mediedager. Jacob er særdeles imøtekommende og opptatt av kundens behov.


THOMAS HAUKLAND
thomas@fabulousmedia.no

Produsent / Teknisk leder / fotograf

Dyktig, løsningsorientert og en trollmann på teknikk. Thomas ser løsninger på det meste og gir aldri opp. Lang erfaring, fra webcast, videoproduksjon og eventbransjen.


ØYVIND KRUTÅ
krutaa@fabulousmedia.no

Produsent / fotograf

20 års erfaring i tv-bransjen som fotograf og produsent for store produksjonsselskaper som OB-team, NEP Norway og IMG. Har siden 2008 jobbet med webcast, teknikk og produksjoner for næringslivet. Dyktig, lojal og kreativ.


ANJA CELINE
anja@fabulousmedia.no

Regissør / fotograf / redigerer

Anja er en prisvinnende regissør med erfaring fra blant annet Warner Bros. Norge. Hun har en visjon om å forandre verden med bevegelige bilder, og søker alltid nye og spennende muligheter. Hun har en stor lidenskap for stillbilder, manusskriving og kinematografi.