Fleksibilitet

Vårt podcastutstyr er mobilt og kan leies med lydtekniker, for opptak der du er.

Podcaster kan være billig og relativt ukomplisert å lage, men kanskje ikke så enkelt og ukomplisert som mange tror. Når alt man har i en podcast er lyd, kan man ikke ta lett på lydkvaliteten. Du kan ha verdens mest interessante innhold eller gjester, men når lyden ikke holder mål blir det slitsomt å høre på, og desto lettere å skru av.

I tillegg til å bistå med det lydtekniske, kan vi også bistå med veilledning, vignetter o.l. Før publisering kan redigering og mastring av opptakene gjøres hos Fabulous Media.

Våre lokaler ligger svært sentralt i Dronningens gate i Oslo Sentrum

Kontakt oss for priser og mer info.


Noen eksempler

Her kan du høre på noen av de podcastene vi har helt eller delvis produsert:

SKULDCAST

Skuldcast er en podcast, produsert av Fabulous Media, hvor et team av fagfolk deler sin kunnskap og erfaring med kollegene sine.KS - "Der livet leves"

KS-podkasten «Der livet leves» handler om lokaldemokrati, klima og miljø, inkludering og digitalisering, og flere andre temaer som engasjerer alle som bor i en kommune.
Fabuloous Media har laget vignett og gitt teknisk opplæring og bistand.


Nytt studio

Fabulous Media jobber nå også med å tilby innspilling av podcast fra vårt nye studio i Oslo sentrum.

Hos Fabulous Media vil vi bistå med vår kompetanse for å sikre best mulig lydteknisk kvalitet på opptak av podcast. Vårt kommende studio vil være spesialtilpasset for podcast og akustisk behandlet.

Studioet vil være utstyrt med mikrofoner av fra Røde, og ha kapasitet til opp til 4 personer samtidig.