Kvalitet

Våre produsenter har over 15 års erfaring med å levere streaming til små og store bedrifter, og gjennomfører godt over 100 livesendinger i løpet av året.

Vi setter kvalitet i høysetet, og strekker oss for å være best på streaming.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Mangfold

Våre kunder bruker oss til streaming av blant annet større eventer, pressekonferanser, års- og kvartalspresentasjoner, konferanser, interne møter og opplæring.

Våre webcasttjenester skal dekke alle behov for deg som kunde.


Webinar

Et webinar er en sammenslåing av ordene web og seminar, og er en online presentasjon. I praksis betyr det at deltakerne på webinaret kan se hva som skjer på foredragsholderens datamaskin, samtidig som de hører på foredragsholderens forklaring på hva som skjer.

Vi kan også levere løsninger med to-veis kommunikasjon, hvor alle deltakere f.eks kan stille spørsmål, og det er også mulighet for å ta inn foredragsholdere fra andre lokasjoner via eksempelvis Skype.


Fleksibilitet

Normalt sett streames en webcast LIVE, med to eller flere kamera, og opptaket publiseres i etterkant.

Med dagens teknologi kan vi produsere fra stort sett hvor du måtte ønske. Vårt utstyr er mobilt og vi kan komme til deres kontorer, hoteller, konferansesenter, så vel som utendørs lokasjoner. Vi har også tilgang på profesjonelle TV-studio dersom det er ønskelig.

Bruker dere powerpoint, bilder eller video kan dette integreres i webcasten.

Når det kommer til publisering, har vi få begrensninger, og videoen kan streames til for eksempel YouTube, eller en Facebookside, så vel som å embeddes på deres egen nettside.